Hållplatser

« tillbaka

Av- och påstigning kan endast ske på följande platser:

Byxelkrok (sommartidtabell)
Böda Sands-rondellen (sommartidtabell)
Böda (Ej lågsäsong)
Löttorp, OKQ8
Källa
Södvik
Föra
Ormöga
Köpingsvik
Borgholm ReseCentrum
Rälla
Glömminge
Färjestaden, Brofästet Öland (från 1/1 2020 Träffpunkten)
Kalmar Centralstation
Mönsterås, E22
Ringarum
Stockholm


 

Var noga med att boka dig till / från rätt hållplats, vi garanterar endast att bussen stannar på den hållplats du bokat till / från.
Bussen är alltid tillgänglig, på alla avgångar, för påstigning, i mån av plats, för ej förbokade resor på tre följande hållplatser: Borgholm, Färjestaden, Kalmar.

Hållplatsbyte i Färjestaden

Från och med 1 januari 2020 flyttar vi Färjestadens hållplats till Träffpunkten. Belysning och busskur kommer att finnas och 13 platser gratis parkering finns, 7-dygn. Koordinater 56°39'56.3"N 16°29'05.5"E

Hållplatsbyte i Kalmar
Från och med juni 2018 byter vi hållplats i Kalmar och stannar hädanefter vid Centralstationen, vi hoppas detta kommer underlätta för alla resenärer som åker med anslutande trafik.

Mönsterås, E22

Det är möjligt att åka Mönsterås - Stockholm och omvänt men det går inte att åka Mönsterås - Kalmar/Öland. Hållplatsen "Mönsterås, E22" är belägen längs E22. I norrgående riktning finns den precis efter trafikljusen i Mönsterås. I södergående riktning finns den pricis före trafikljusen. (På hållplatsskylten står det Mönsterås Norra.) Det finns en gångtunnel under E22 om ni behöver korsa vägen. 

 

Parkering i Kalmar.  Mer information om parkering och avgifter (samt en karta) finner du på kalmar.se.

 

 

« tillbaka