Resa till Mönsterås/Kalmar/Öland från Stockholm

Söker du efter en tillförlitlig transport från Stockholm till Mönsterås/Kalmar eller Öland? Då har du kommit rätt! 

Med oss reser du enkelt och bekvämt till Mönsterås/Kalmar och Öland från Stockholm.
Våra långfärdsbussar är alla utrustade med luftkonditionering, fällbara stolsryggar, armstöd och toalett. Självklart finns också eluttag och wifi ombord. Allt detta till ett förmånligt pris, både billigare och smidigare än tåg. Ett perfekt alternativ för såväl barn som vuxna.

Du bokar din resa snabbt och smidigt på vår hemsida och betalar antingen med betalkort, swish eller via direktbetalning.

Åker du ofta? Då kanske vårt rabattkort är något för dig. Spara pengar och res ännu mer på köpet!

Vi gör alltid en 45 min paus i Ringarum, strax utanför Söderköping. Här har du möjlighet att sträcka på benen eller köpa något gott att äta eller fika.

Under vår långa tid i branschen är vi mycket stolta över att drygt 60 000 resenärer väljer att resa med oss årligen. Detta är en garanti för dig som kund hos oss att du åker med ett tillförlitligt bussbolag när du väljer att åka med oss.

Varmt välkommen till oss på Silverlinjen

Har du spenderat en del tid i Stockholm och vill upptäcka annat?

Stockholm får man nog aldrig tillräckligt av, åtminstone vad gäller shopping, aktiviteter, evenemang, god mat, sightseeing och sevärdheter. Dock kan det vara på sin plats att ta en paus från vardagen i Stockholm för att åka söderut mot till exempel Kalmar och Öland. Även i denna region finns det en hel del att göra om man vill upptäcka och uppleva nya saker. Några saker som kan vara av intresse när man hoppat av Stockholmsbussen i Kalmar är:

Givetvis finns det en massa annat att göra i Kalmar när man hoppat av bussen från Stockholm och våra medarbetare hjälper dig gärna med ytterligare information när du reser med oss. Inte minst kan man ha närheten till Öland i åtanke, vars stränder lockar tusentals människor till bad varje sommar. Utöver detta finns det ett brett utbud av välrenommerade restauranger i staden som erbjuder något för alla, oavsett vilken kost man äter.

Från Stockholm till Öland

Många reser från Stockholm till Öland för att upptäcka ön som de aldrig varit på, eller för den delen för att återupptäcka ön som de inte kan sluta åka till. Lite av Ölands signum är att många blir väldigt förtjusta av dess natur, stränder och andra sevärdheter och aktiviteter. Om man inte varit på Öland tidigare kan det vara värt att på förhand titta närmare på vilka aktiviteter och sevärdheter som kan vara passande för besöket.

Från Stockholm till Ölands sevärdheter

Det finns flertalet attraktiva sevärdheter på Öland och några av dessa följer här:

När du reser från Stockholm till Öland kan du förvänta dig en stor variation i sevärdheter och aktiviteter. Förutom de ovan nämnda finns det tillgång till fina golfbanor, spa och wellness, Ölands många fyrar, museum, kyrkor och andra fornminnen. På bussen från Stockholm till Öland kan du även passa på att fråga våra medarbetare om tips gällande din vistelse.