Resa till Stockholm från Öland/Kalmar/Mönsterås

Välkommen till oss på Silverlinjen!

Att åka från Kalmar, Öland eller Mönsterås till Stockholm har aldrig varit enklare. Slipp byten och oron att hinna med nästa avgång på vår direktlinje till Stockholm. När du kliver ombord på våra bekväma bussar kan du bara slappna av och njuta av en behaglig resa. Vill du resa uppkopplat går det bra då vi har fritt wi-fi ombord. 

Med tre avgångar per dag i vardera riktningen under högsäsong och trafik årets alla dagar (enda dagen vi står helt still på året är julafton) kan du vara säker på att komma fram till din destination. 

Våra bekväma långfärdsbussar möjliggör för dig att till fullo njuta av din resa. Med enbart ett längre stopp i Ringarum vet du att du effektivt nyttjar din tid när du åker med oss samtidigt som du har möjlighet att sträcka på benen och köpa något gott att fika eller äta.

Eluttag och wifi finns självklart till förfogande i samtliga våra ordinarie bussar.

Åker du ofta? Passa då på att spara pengar genom vårt rabattkort som fungerar som en virtuell plånbok och ger dig poäng som du sedan kan betala dina resor med. Detta kort är inte personligt utan kan användas för hela familjen när du bokar.

Med Silverlinjen är en resa till Stockholm från Öland/Kalmar eller Mönsterås ett billigt, smidigt och enkelt sätt att ta sig till huvudstaden för en weekend eller vidare ut i världen.

Varmt välkommen att bli en del av vår passagerarfamilj som nu är i uppe över 60 000 resenärer per år!
Välkommen ombord!