Aktuellt hos Silverlinjen

”Kära resenär!
De annorlunda tider vi lever i, som nu är det nya normala, innebär fortsatt ansvar under resande. Vi på Silverlinjen har arbetat fram en modell för fortsatt tryggt resande. Från 15/7 släpps de regler för långväga expressbusstrafik som gällt sedan 14 februari -21 om begränsat antal resenärer ombord.
På Silverlinjen vill vi att du ska känna dig trygg och bekväm och kommer därför inte fylla våra bussar med resenärer. Vi begränsar oss till en maxkapacitet om 75 % fyllnadsgrad ombord. Detta innebär för dig som reser att du kan komma att sitta bredvid en för dig främmande person efter 15/7.  
Vi erbjuder från och med 15/7 en särskild bokning av dubbelsäten. Bokar du detta alternativ garanteras du att sitta ensam på ett stolspar. (D.v.s. 2 säten) Bokas via kundtjänst tel 0485-26111
Vi hoppas att du ska känna dig trygg och välkommen ombord. Vi har självklart fortsatt handspritsstationer, tvål och vatten samt en frivillig rekommendation om att använda munskydd ombord.
Har du frågor eller funderingar kring ombordmiljö, din resa eller annat är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst via 0485-261 11 eller info@silverlinjen.se
Skön sommar!
Önskar vi på Silverlinjen.”